SURE projectmakers begeleidt bouw- en renovatieprojecten van initiatief en planvorming tot en met de oplevering en nazorg. Wij noemen onszelf geen projectmanagers, maar projectmakers en vinden ons geluk in het helpen creëren en realiseren van bijzondere en complexe (ver)bouwprojecten.  Wij zijn de verbindende schakel tussen opdrachtgever en bouwproject, weten kwaliteit toe te voegen en zijn in staat problemen snel en adequaat op te lossen en gewend om op alle vlakken (dus architectuur, bouwkunde, installaties) kennis bij te dragen. SURE onderscheidt zich door haar doortastende, bevlogen en 100 procent klantgerichte manier van werken en voelt zich verantwoordelijk voor het gezamenlijk te bereiken eindresultaat.  

SURE heeft als doel om zo efficiënt en slim mogelijk tot een optimaal plan te komen en dit te realiseren.  Tijdens de ontwerpfases sturen wij niet traditioneel op proces, maar op flexibiliteit om veranderingen en voortschrijdend inzicht zo optimaal mogelijk te vertalen in het eindresultaat. Gedurende de planvorming dragen wij inhoudelijke kennis bij wat we reeds vanaf de start van een project weten te vertalen in concrete ontwerpen met bijbehorende raming en planning.

We zijn echte duizendpoten met veel kennis van bouwtechniek en installaties, ook doordat we als “projectmakers” gewend zijn om tijdens de uitvoering de rol van “aannemer” op ons te nemen. Wij verzorgen als bouwcoördinator, namens de opdrachtgever, rechtstreeks de opdrachtgeving aan en sturing van alle verschillende specialistische (onder)aannemers gedurende het bouwtraject. Door onze betrokkenheid en input van kennis en kunde, zowel tijdens het ontwerp als in de uitvoering, zijn wij in staat projecten altijd binnen planning en budget te realiseren. 

TEAM SURE

Tim Schreurs

Tim Schreurs is een projectmanager met veel affiniteit voor de bouw en een echte organisator.  Geïnteresseerd in duurzaam bouwen en alles wat daarbij komt kijken. Tim heeft een hands-on mentaliteit en een academisch, planologisch, denkniveau. Ambitieus en eigenwijs genoeg om te weten hoe hij opdrachtgevers en collega’s kan ondersteunen. Hij is goed in het oplossingsgericht onderscheiden van hoofd- en bijzaken. 

Martijn Blom

Martijn Blom is een gedreven projectmanager met een passie voor transformatie en herbestemming. Met zijn bouwtechnische achtergrond en 10 jaar ondernemerschap op zak, is Martijn organisatorisch sterk, hands-on, en heeft een scherp oog voor detail. Zijn kennis en enthousiasme dragen bij aan het succesvol opleveren van mooie en uitdagende bouwprojecten.

Hanneke Snoeren

Hanneke Snoeren is in 2023 bij SURE gestart als projectmanager. Ze komt uit de projectinrichting, heeft een grote passie voor interieur en vormgeving en kan de wensen van de opdrachtgever goed vertalen naar een plan. Ze is geïnteresseerd en leergierig,  laat zich door niets en niemand uit het veld slaan en staat haar mannetje op de bouw.

Shirley de Rooij-Sluijter

Shirley de Rooij-Sluijter heeft in 2012 SURE projectmakers BV opgericht. Shirley wordt echt gelukkig als ze op een bouwplaats loopt.  De lol in haar werk maakt haar tot een bevlogen projectmanager met voor elk project een gedrevenheid om tot een optimaal eindresultaat te komen. Haar lange ervaring in “de bouw” maakt dat ze van alle disciplines veel inhoudelijke kennis heeft wat ze als projectmanager op een bijzonder doortastende en pragmatische manier inzet om een (ver)bouwproject binnen planning en budget te realiseren.

Ben jij onze nieuwe projectmaker?

Dan heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om verschillende processen te overzien en te onderscheiden welke werkzaamheden prioriteit genieten. Handel je snel en doortastend en kan je goed omgaan met ad-hoc situaties. Bovendien ben je:

  • gedreven en met een ondernemende geest;
  • eigenwijs, maar gebaseerd op parate kennis;
  • afgestudeerd met minimaal een HBO-opleiding in bij voorkeur een technische of bouwkundige richting;
  • ervaren in de bouw en kundig in het opstellen en bewaken van budgetten, planningen, programma’s van prestatie eisen, etc;